GRILL CENTER

Recentebeoordeling


5 sterren uit 592 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill Center. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 8:49 Heerlijk eten, ruime hoeveelheid en de aardappelschijfjes waren nog krokant terwijl ik helemaal in zuid woon (restaurant zit in presikhaaf). Ook de bezorger was vriendelijk
11 jul 2024 om 22:47 Altijd lekker en snel bezorgd!
3 jul 2024 om 13:02 Supersnel bezorgd ondanks de EK voetbal eten was zorgvuldig en goed verpakt
1 jul 2024 om 0:36 Lekker warm en compleet
23 jun 2024 om 20:27 Heerlijk vlees
21 jun 2024 om 22:53 Fantastisch! Heerlijk vlees. Hier krijg je GOED eten, zeer ruime porties voor een erg goede prijs! 1 ding is zeker, je zal na het eten geen honger meer hebben.
17 jun 2024 om 22:01 Er ging wat mis met de bestelling, maar dit is zeer netjes opgelost. Eten kwalitatief goed en heerlijk zoals altijd!
17 jun 2024 om 13:24 Burgler rijst mag meer zijn(vond net te weinig). En wraps mogen iets meer in de oven/grill. Verder vond ik smaak heel erg lekker. Ook zag eten heerlijk uit. zal zeker bij jullie nog vaker bestellen en ook anderen aanraden om bij jullie te bestellen.
16 jun 2024 om 14:30 Het eten was lekker , aanrader voor vleesliefhebbers , bedankt!
14 jun 2024 om 19:21 Heerlijk
9 jun 2024 om 7:23 Heerlijk vlees van de grill! Fijn ook de salades erbij. Kortom; een aanrader!
5 jun 2024 om 20:55 Eten was lekker en op tijd bezorgd zoals aangegeven. Ik ga hier vaker bestellen! Kip was mals en adana was heerlijk gekruid!